Om oss
Coogle.no
Coogle.no ble startet opp i Februar 2015, og er en startside/søkeside for Norge. Målet med dette prosjektet er å lege et utgangspunkt for alle typer nettlesere som er litt mer enn bare en søkemotor, og litt mindre enn en startside. Coogle.no passer for deg som liker å ha ting raskt og enkelt.
Innhold
Coogle.no består av to nettsider, en norsk og en dansk versjon, hver med relevante linker for de to landene. Vi tar ikke ansvar for innholdet på sider vi linker til. Vi linker ikke til nettsider som inneholder gambling, pornografi eller kopibeskyttet materiale. Alle linker på våre sider er lagt ut i beste intensjon om å gi brukere i alle aldre en nyttig og god opplevelse.
Trafikklogging/Tracking
Vi bruker Google Analytics til å måle trafikken på sidene våre. Denne målingen er 100% anonym, og kan ikke spores tilbake til noen enkelt person. Dette er en type måling som de aller fleste nettsider har for å måle antall brukere, type nettleser, hvilke linker som er mest brukt osv.
Informasjonskapsler/Cookies
Våre nettsider oppretter også cookie/informasjonskapsler på din masken får å lagre bl.a fargevalget på sidene osv.
E-post adresser
E-post adresser blir kun brukt til å svare på meldinger som mottas via meldingsskjemaet på våre sider. Vi gir ikke ut e-post adresser til andre.